IT-arbejde lukker for brug af debetkort, net- og mobilbank natten til søndag

750x279_service.jpg

Natten mellem lørdag den 5. og søndag den 6. oktober vil flere systemer være berørt af it-opdateringer.

Andelskassens datacentral, BEC, gennemfører natten mellem lørdag den 5. og søndag den 6. oktober it-arbejde, hvilket kan forhindre kunder i at betale/hæve penge med forskellige typer kort, ligesom brug af netbank og mobilbank vil være berørt.

Arbejdet finder sted mellem kl. 2.00 og 6.00 dansk tid, og i det tidsrum kan man slet ikke benytte Visa debetkort eller MasterCard debetkort. Dankort eller Visa/Dankort kan ikke benyttes til kontanthævninger i automater. I samme periode er der lukket for brug af netbank og mobilbank. 

Vi beklager de eventuelle gener, det måtte medføre!

 

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.