Sidste frist for pensionsindbetaling i 2018

Opnå fradag for dine pensionsindbetalinger.

Vælger du at overføre ekstra penge til din pensionsopsparing i år, skal du være opmærksom på nedenstående frister. Indbetaler du på din pensionsopsparing inden disse datoer, når du at få fradrag for din pensionsindbetaling i 2018.

Netbank og mobilbank

  • Torsdag den 27. december kl. 21.00
    (gælder ved overførsler til pensionskonti i andre banker)

  • Fredag den 28. december kl. 21.00
    (gælder ved overførsler til pensionskonti i Andelskassen)

I din filial

  • Fredag den 28. december kl. 16.00

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.