Andelskassen får et skrivebord i Thy&Co. Huset

thyogcohuset-logo.jpg

Andelskassen i Koldby er med i Thys nye center for bæredygtighed, fødevarer og iværksætteri.

Andelskassen i Koldby bliver en del af Thy&Co. Huset i Thisted.

Det lokale pengeinstitut har fra torsdag den 1. november fået en skrivebordsplads i kontorfælleskabet, der udgør Thys nye center for bæredygtighed, fødevarer og iværksætteri.

- Andelskassen i Koldby fortsætter naturligvis med at ligge, hvor vi altid har gjort, nemlig på Svinget 1 i Koldby, men da vi har mange kunder i Thisted-området, vil vi gerne være mere synlige og tilgængelige her, og det kan vi blive gennem vores tilstedeværelse i Thy&Co. Huset, siger Jesper Elkær, som er filialdirektør i Andelskassen i Koldby.

Han forventer at have en af sine medarbejdere på kontoret i Thy&Co. Huset en dag om ugen – og derudover efter behov. Det vil blandt andre blive erhvervskundechef Berit Smed Søndergaard, der selv bor i Thisted og har arbejdet i byen.

- Som lokalbank ser vi det som en af vores vigtigste opgaver at være med til at brande og videreudvikle Thy, og det er netop ønsket med Thy&Co. Huset. Så for Andelskassen er det helt oplagt at blive en del af huset, hvor der på sigt forventes at være op mod 75 virksomheder, uddyber Jesper Elkær.

Thy Erhvervsforum, der deler adresse med Thy&Co. Huset, har netop fremlagt en ny fireårig strategi. Strategien indeholder blandt andet indsatsområderne Netværk og Samarbejde samt Vækst og Udvikling.

- Det passer perfekt med vores erhvervsstrategi i Andelskassen, og derfor giver det rigtig god mening at være til stede i samme hus som Thy Erhvervsforum. Samtidig får Thy Erhvervsforum nu en finansiel partner tæt på i hverdagen med de mange fordele, som det giver både for dem og os.

- Og så er der selvfølgelig også et ønske om mere forretning i det for os. Nye virksomheder og virksomheder, der investerer for at skabe vækst, har brug for finansiering. Og der vil vi meget gerne ind i billedet, siger Jesper Elkær.