Må vi bede om dit samtykke?

I Andelskassens Netbank kan du fortælle os, hvilke emner vi må kontakte dig om.

I Andelskassen ønsker vi at kommunikere bedst muligt med dig som kunde - og rigtig gerne på mail. Det indebærer blandt andet, at vi får mulighed for at kontakte dig med information og markedsføring om bankens produkter, gode tilbud og arrangementer, der måtte være relevante for dig. Det skal selvfølgelig ske ud fra dine ønsker, og derfor har vi brug for dit samtykke.

Du kan nemt og hurtigt give dit samtykke til markedsføring via Netbank.

Log ind og klik på "Kundeoplysninger" i menuen til venstre. Derefter klikker du på fanen "Kontakt og markedsføring" øverst. Herfra er det nemt at vælge, hvilke emne vi må kontakte dig om – via telefon, brev, e-mail og SMS.

Log på netbank

Netbank PRIVAT Netbank ERHVERV
For dig med MitID:

Log på netbank

MitID Privat MitID Erhverv