Vi kan sagtens være grundige, selv om vi er hurtige

Boligkøb - hurtig og grundig.jpg

I Andelskassen er vi klar til at agere hurtigt, når kunder vil sikre sig drømmeboligen.

Det går stærkt på boligmarkedet. Generelt er der korte liggetider, og derfor skal man som køber være parat til at slå til, når den rigtige bolig bliver sat til salg.

”Vi oplever ofte, at købere falder over drømmeboligen ret hurtigt i forløbet – måske allerede kort efter, at de første tanker om at købe hus melder sig,” fortæller Flemming Steen Sloth, boligkonsulent i Andelskassen.

”Derfor er vi også parat til at rydde skrivebordet, når boligkøbere henvender sig for at få en handel på plads. Vi ved, at det ofte skal gå stærkt, men vi ved også, at en bolighandel er så afgørende en beslutning for ens økonomi, at vi samtidig skal gå grundigt til værks. Og man kan sagtens være grundig, selv om man er hurtig.”

Det er vigtigt at have sine prioriteter på plads for at kunne træffe de rigtige valg, når man køber hus, understreger Andelskassens boligkonsulent.

”Når vi taler med potentielle boligkøbere, handler det ikke kun om ja eller nej til, om man har råd til at købe en bestemt bolig. Vi taler med kunderne om deres drømme og mulighederne for at realisere dem, for hvad nytter det med et stort, flot hus, hvis man i virkeligheden ikke dyrker hjemmelivet og hellere vil have mulighed for at bruge penge på at rejse? "

”Start i banken og få drøftet, hvad der er vigtigt for dig eller jer. ’Skal vi købe en dyr bolig og dermed få en økonomi, der kræver, at vi arbejder meget?’ ’Skal vi prioritere familieliv?’ ’Hvor lang transporttid til arbejde vil vi have?’ ’Hvor meget råderum skal der være til fritidsinteresser og rejser og så videre?’ ’Er et hus med et nyt køkken vigtigere end beliggenheden?’ Det er den slags overvejelser, man skal gøre sig. Det handler om at finde den rette balance i sin økonomi,” siger Flemming Steen Sloth.

”For nye på boligmarkedet kan en handel godt være lidt af en jungle med masser af nye ord og begreber, man skal sætte sig ind i. Så det gælder om at sikre sig rådgivning af faglig høj kvalitet, så man er rustet til at begive sig ud på boligmarkedet.”

 

Læs mere om dine muligheder på boligområdet

Log på netbank

Netbank PRIVAT Netbank ERHVERV
For dig med MitID:

Log på netbank

MitID Privat MitID Erhverv