Andelskassen sammenlægger sin filial i Bramming med filialen i Ribe

Med virkning fra mandag den 19. februar 2018 sammenlægges bankens filial i Bramming med filialen i Ribe.

Sammenlægningen skyldes, at banken i endnu højere grad end i dag ønsker at have slagkraftige filialer, og ved at samle kræfterne i Ribe skaber man en endnu stærkere og mere konkurrencedygtig filial med flere samlede kompetencer. Resultatet af dette vil være, at du som kunde vil opleve endnu bedre rådgivning og produkttilbud, mens medarbejderne vil opleve større fleksibilitet samt bedre muligheder for sparring og udvikling. I sidste ende betyder det, at banken kan tilbyde sine kunder en endnu bedre bankoplevelse fremadrettet.

Der sker ingen ændringer i forhold til telefonnumre, mailadresser etc. Kunderne kan altså kontakte medarbejderne på samme måde som hidtil.

Sidste åbningsdag i Bramming bliver fredag den 16. februar 2018.

Ring, skriv eller kig forbi
De mange selvbetjeningsmuligheder i form af netbank, mobilløsninger og pengeautomater er med til at gøre hverdagen lettere for dig som kunde. Hvis du ikke allerede benytter dig af sådanne muligheder, vil vi naturligvis meget gerne give dig en vejledning i dem.

Der vil fortsat være adgang til Andelskassens pengeautomat i Bramming.

Ring, skriv eller kig endelig forbi, hvis du har spørgsmål eller kommentarer i forbindelse med sammenlægningen.


Læs også
Pressemeddelelse om sammenlægningen >>