Prisvindende murerfirma i Outrup er trofast kunde i Andelskassen

Murerfirma P. Jensen i Outrup

Overtog virksomheden i 2008 og kæmpede sig gennem finanskrisen, der ramte byggeriet hårdt.

Ejerne af murerfirma P. Jensen og Sønner ApS står stolte på scenen og får overrakt ProVardes Initiativ- og iværksætterpris 2018 foran knap 500 fremmødte under den festlige nytårskur på Hotel Arnbjerg. Prisen får firmaet, fordi det i særlig grad har udvist initiativ, nytænkning, ansvar og virkelyst.

I begrundelsen for at tildele murerfirmaet prisen i 2018 bliver dets rummelighed og sociale ansvar fremhævet, idet P. Jensen og Sønner til stadighed ansætter flere lærlinge, folk på kanten af arbejdsmarkedet og udenlandske medarbejdere.

”Vi mangler konstant faglærte murere, så jeg håber, at prisen kan tiltrække nogle nye medarbejdere, for ellers skal vi til at byde på færre opgaver,” siger Lillian Rosendahl.

Hun er direktør for murerfirmaet, som ejes af hendes mand, Frands Poulsen og deres søn, Søren Poulsen. Firmaet med 35 ansatte har hjemme i Outrup men åbnede en afdeling i Esbjerg for et par år siden.

”Den konstante mangel på murere betyder, at vi selv uddanner mange. Vi har 8 lærlinge i øjeblikket, og vi er særlig særligt stolte over, at 2 af dem er piger,” siger Lillian Rosendahl.

Vi fik den sværest mulige start

”Det var os, der startede finanskrisen, plejer jeg at sige, for min mand og jeg overtog firmaet i 2008, og det var det værst tænkelige tidspunkt at skulle drive en murerforretning videre fra,” siger Lillian Rosendahl.

Murerfirmaet P. Jensen og sønner var kunde i Andelskassen gennem mange år. I forbindelse med ejerskiftet i 2008 flyttede de nye ejere alt over i Andelskassen. Selv om det en overgang så sort ud for virksomheden, kæmpede murerfirmaet sig med Andelskassens hjælp væk fra de røde tal på bundlinjen. I de senere år er det gået rigtig godt.

”Vi har i snart mange år haft Frank Christiansen som erhvervsrådgiver. Kemien mellem os er god – ligesom tilliden er høj. Det, at vi kender hinanden godt, og at han og Andelskassen viser interesse for vores virksomhed, betyder meget for os,” siger Lillian Rosendahl og tilføjer:

”Selv om vi har fået henvendelser fra andre pengeinstitutter, er vi glade for, at vi blev som kunder i Andelskassen. Til daglig klarer vi selv de løbende bankforretninger i netbanken, og så holder vi et halvårligt møde med Frank”.

På billedet i toppen ses de to ejere af murerfirmaet P. Jensen og Sønner ApS i midten, mens direktør Lillian Rosendahl står til højre for sin mand og søn på scenen ved prisoverrækkelsen.

Log på netbank

Netbank PRIVAT Netbank ERHVERV
For dig med MitID:

Log på netbank

MitID Privat MitID Erhverv