Varde: Velkommen til Søren, vores nye rådgiver

I Andelskassen i Varde har vi budt velkommen til 44-årige Søren Bech Jørgensen, som fremover skal rådgive bankens private kunder.

Søren Bech Jørgensen er ny kunderådgiver i Andelskassen i Varde.Andelskassen i Varde har vind i sejlene og har udvidet teamet med endnu en kunderådgiver. Mandag den 2. oktober kunne banken byde velkommen til 44-årige Søren Bech Jørgensen, som kommer til Andelskassen fra en stilling som senior kunderådgiver BRF Kredit.

Han har i alt 12 års erfaring inden for finansverdenen.

- Jeg bor selv i Varde, og jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af et pengeinstitut, som gør en stor indsats for sit lokalområde. Det betyder meget for mig, siger Søren Bech Jørgensen.

Med tilføjelsen af Søren Bech Jørgensen beskæftiger Andelskassen i Varde nu 22 medarbejdere. Martin Ibsen, som er filialdirektør, glæder sig over nyansættelsen af den erfarne rådgiver:

- Vi har et rigtig godt team, som nu bliver endnu bedre med ansættelsen af Søren Bech Jørgensen. Vi er i høj grad parat til at hjælpe både private og virksomheder med at føre ønsker og projekter ud i livet på hele på hele Varde-egnen, som vi ser som vores lokalområde, siger Martin Ibsen.