Konference: Danmark i balance – på vej mod en bæredygtig forandring

Udsigt-over-Fussingø,-Hammershøj.jpg

Tænketanken Cevea og Landsforeningen Danmark på Vippen sætter fokus på den geografiske ulighed i Danmark.

Onsdag den 20. september afholder Tænketanken Cevea og Landsforeningen Danmark på Vippen, som Danske Andelskassers Bank er stiftende medlem af, konference i RemisenBrande.
Emnet for konferencen "Danmark i balance – på vej mod en bæredygtig forandring" er den geografiske ulighed i Danmark.

På konferencen vil en række forskere, politikere, repræsentanter fra erhvervslivet og faglige organisationer give konkrete bud på, hvordan den geografiske skævvridning i Danmark kan rettes op. Arrangørerne ønsker med konferencen at stille og besvare store spørgsmål som: Vinder vi som samfund noget ved centraliseringen? Og hvad med effektiviseringsdagsordenen? Forandrer vi noget ved at gøre lidt mere af det samme? Og hvad er egentlig det danske samfunds råstof?

Danmark på Vippen er en partipolitisk neutral landsforening, der kæmper for vækst, velstand og lige vilkår i hele Danmark. Cevea er ligeledes uafhængig af partipolitiske interesser. Tænketanken arbejder på at påvirke dansk politik, offentlighed og administration med udgangspunkt i værdierne frihed, lighed og fællesskab.

Læs om konferencen og om tilmelding på Ceveas hjemmeside >>

Besøg også Danmark på Vippens hjemmeside >>

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.