Andelskassen med Danmark Rundt til støtte for Børnecancerfonden

DK-Rundt-2017.jpg

Andelskassen i Viborg dannede rammen om etapestart på velgørenhedscykelløb. 

For tredje år i træk tager Andelskassen del i velgørenhedscykelløbet Danmark Rundt, der indsamler penge til Børnecancerfonden.

Banken har købt en logo-plads på de deltagende cykelrytteres trøjer, og onsdag lagde filialen i Viborg lokaler til en hyggelig opvarmning til løbets tredje etape, der gik fra netop Andelskassen i Viborg og til Herning over Silkeborg.

Med på etapen var blandt andre erhvervskundechef Finn Dahl Jensen, der gjorde blandt andre Jens Veggerby, tidligere professionel cykelrytter samt europa- og verdensmester i motorpace, og Marianne Benzon Nielsen, direktør i Børnecancerfonden, selskab.

Læs mere om Danmark Rundt 2017 på Facebook >>

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.