Bramming: Velkendt ansigt ny filialdirektør

Andelskassen i Bramming har ansat Karsten B. Svendsen som ny filialdirektør.

Med virkning fra 1. juni er Karsten B. Svendsen tiltrådt som ny filialdirektør for Andelskassen i Bramming. Dermed vender han tilbage til Andelskassen, som han også var ansat i fra 2007 til 2015.

Karsten B. Svendsen er ny filialdirektør i Andelskassen i Bramming.Karsten B. Svendsen er 31 år og kommer fra en stilling som souschef i Jyske Banks filial i Ribe. Trods sin unge alder har han allerede mange års erfaring fra finansverdenen. Han tog hul på sin uddannelse i 2005 hos Frøs Herreds Sparekasse og tiltrådte to år senere som kunderådgiver i Andelskassen – først i Varde og siden i Oksbøl. I 2015 skiftede han til Jyske Bank og har både været rådgiver og souschef i filialen i Ribe.

Undervejs har han suppleret sin uddannelse med blandt andet en HD i Finansiel Rådgivning fra Syddansk Universitet.

- Jeg glæder mig rigtig meget til udfordringen. Jeg har altid syntes, at ledelse er fantastisk spændende. Jeg vil gerne være med til at gøre en positiv forskel, siger Karsten B. Svendsen.

- Og så kender jeg jo Andelskassen virkelig godt. I de to år, jeg har været væk, har jeg fulgt med i alt, hvad Andelskassen har lavet, og hvad der har været skrevet om banken. Så det er et sted, hvor hjertet føler sig hjemme. Jeg har hele tiden sagtens kunnet se mig selv vende tilbage, for Andelskassen og jeg deler værdier. Vi skal være med til at gøre en reel forskel lokalt, siger den nye filialdirektør.

Privat er Karsten B. Svendsen bosat i Lintrup med hustruen Jane. De er forældre til to børn, Anders på 7 år og Sofie på 4 år.