Velkommen til Jeanette

Jeanette Hougaard Munk er tiltrådt som kunderådgiver i Andelskassen i Randers.

Andelskassens i Randers har budt velkommen til Jeanette Hougaard Munk. Jeanette har mere end 10 års erfaring som rådgiver og kommer til Andelskassen fra en lignende stilling hos Jutlander Bank - Gjerlev.

Privat bor hun i Kristrup sammen med sin mand Peter og parrets søn Thor. I fritiden dyrker hun fitness, og hun sætter også pris på hygge med familie, venner og veninder.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.