Ombytning af investeringsbeviser

Se hvornår investeringsbeviser med provision ombyttes til investeringsbeviser uden provision.

Som en følge af implementering af nye EU-regler (MiFID II) ombyttes investeringsbeviser med provison under Andelskassens investeringsaftaler Investpleje Frie Midler, Investpleje VSO og Eksklusiv Formuepleje til investeringsbeviser uden provison.

Datoerne for ombytning er som følger:

Dato Investeringsforening
9. juni 2017 BankInvest
13. juni 2017 Sydinvest
30. juni 2017 Sparinvest 

Yderligere information fremgår af det brev, alle kunder med Investpleje Frie Midler-, Investpleje VSO- og Eksklusiv Formuepleje-aftaler har modtaget.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.