Aktionærmøde i Hobro den 1. marts

1703_Aktionaermoede2017Hobro125.jpg

Omkring 600 østjyske aktionærer var med, da Andelskassen den 1. marts afholdt aktionærmøde med nyt fra banken, uddeling af priser og musikalsk underholdning ved Allan Olsen.

2016 blev et rigtig godt år for Andelskassen, som for nylig kunne præsentere et regnskab, der fortalte om overskud på 50 mio. før skat i 2016.

Derfor var der masser af positive ord fra bankens ledelse, da Andelskassen onsdag den 1. marts afholdt aktionærmøde i Hobro Idrætscenter. På programmet var også god mad, prisuddelinger og musikalsk underholdning ved Allan Olsen. Aktionærmødet var for bankens aktionærkreds Østjylland, der omfatter filialerne i Grenaa, Hobro, Randers og Aarhus samt Erhvervscenter Østjylland i Randers.

50.000 kr. til østjyske ildsjæle

Blandt aftenens højdepunkter var uddelingen af Andelskassens priser, som banken hvert år giver til en række ildsjæle for deres indsats for at skabe glæde og sammenhold lokalt.

Andelskasseprisen gik til Lene og Peter Leth fra Hobro. Parret har i årevis ydet en stor indsats for bevarelsen og udviklingen af det maritime miljø på havnen i Hobro. Med prisen fulgte kr. 5.000 og en unik statuette, skabt af kunstneren Jørgen Pedersen fra Herning.

Foruden Andelskasseprisen uddelte banken tre 'Sammen kan vi mere'-priser på hver kr. 15.000. De gik til Djurslands Juniorbrandkorps, Ørsted Kros Venner/Hovedbestyrelsen for Ørsted Kro, og Cafe Campus i Rønde.

På mødet blev bankens aktionærråd i kreds Østjylland valgt. Det består nu af: Arne Nordentoft Andersen, Tjele, Marcellus Arnoldus Arkesteijn, Hobro, Ole Baadsgaard, Løgstør, Carlo Bach Greve, Aalestrup, Inge Greve, Grenaa, Anders Gundersen, Aars, Jens Jørgensen Hald, Hobro, Kresten Hansen, Tjele, Gunnar Jensen, Løgstør, Hans Toft Jensen, Hadsund, Connie Skaarup Kloster, Hobro, Flemming Larsen, Grenaa, Jan Wahl Meincke, Møldrup, Poul Ejnar Rovsing, Grenaa, Finn Westergaard Svenstrup, Løgstør, Morten Hove Sørensen, Thisted, Jørgen Thomassen, Tjele, Henry Thorup, Grenaa, Heinrich Møller Thrane, Grenaa, og Karen Tolborg Thyssen, Støvring.

Aftenens program til aktionærmødet i Hobro Idrætscenter onsdag den 1. marts.

Aftenens program til aktionærmødet i Hobro Idrætscenter onsdag den 1. marts bød middag, indlæg om årets gang i banken, valg til aktionærråd og underholdning.

Aktionærer i Hobro Idrætscenter - her inden aftenens middag bliver serveret.

Aktionærer i Hobro Idrætscenter - her inden aftenens middag bliver serveret.

Der blev lyttet opmærksomt i salen.

Der blev lyttet opmærksomt i salen.

Glade og stolte vindere af Andelskasseprisen og Sammen kan vi mere-priserne.

Glade og stolte vindere af Andelskasseprisen og Sammen kan vi mere-priserne.

Aftenen blev rundet af med entertainer og sanger Allan Olsen, som underholdt med sang og sjove anekdoter på klingende vendelbomål.

Aftenen blev rundet af med entertainer og sanger Allan Olsen, som underholdt med sang og sjove anekdoter på klingende vendelbomål.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.