Asbjørn vandt en MacBook Air

Det blev 14-årige Asbjørn fra Nordborg, som løb med den store gevinst i Andelskassens konfirmationskonkurrence.

Er man en rigtig snusfornuftig konfirmand (eller non-firmand), sætter man sine penge ind på en konto i banken, når festen, Blå mandag og alt det andet sjove er overstået. Og for den 14-årige  kastede de fornuftige tanker en ekstra konfirmationsgave af sig.

Han var nemlig så heldig at løbe med hovedpræmien i Andelskassens konkurrence, hvor der blev trukket lod blandt alle, der har oprettet en konfirmationskonto i år.

Asbjørn blev både glad og overrasket, da han hørte, at han havde vundet.

Fredag den 9. september var han på besøg i Andelskassen i Augustenborg sammen med sine forældre og sin storebror. Her fik Asbjørn overrakt den splinternye Mac Book Air af kunderådgiver Andreas Sahlmann Hansen, og hele familien fik desuden håndboldbilletter til opgøret mellem SønderjyskE og Aalborg med hjem.

Kunderådgiver Andreas Sahlmann Hansen overrækker præmien, en MacBook Air, til Asbjørn Landergren Høj fra Nordborg.