1000 kunder i Andelskassen fik flyvende opvisning

Andelskassen og 1000 af bankens kunder oplevede et fantastisk flot show leveret af de verdensberømte Flying Superkids.

”Hæsblæsende akrobatik, højtflyvende spring og smittende livsglæde!”

Sådan beskriver Flying Superkids sit show, og det var præcis, hvad i alt 1000 kunder fra Andelskassens filialer i Ringe og Svendborg samt Erhvervscenter Fyn oplevede, da de lørdag den 2. juli overværede de unge gymnasters optræden ved Rosengårdscentret i Odense.

Inden det to timer lange show gik i gang, havde gæsterne mulighed for at boltre sig i Flying Superkids’ ”Kia Family Park”. Her kunne de i strålende solskin prøve kræfter med trampoliner og hoppeborge samt forsøge sig med nogle af de tricks, Flying Superkids udfører. Blandt aktiviteterne var undervisning i hulahopringe, vejrmøller, araberspring og i at stå på hænder.

- Det er jo bestemt ikke hver dag, vi har lejlighed til at se så mange af vores kunder samlet på ét sted. Det var fantastisk at være sammen med alle de glade og begejstrede mennesker, siger Jørn Hjalmar Andersen, der er filialdirektør i Andelskassen i Svendborg.

- Vi har fået fantastisk gode tilbagemeldinger. Det var også et helt forrygende show, så jeg er rigtig glad for, at vi kunne tilbyde sådan et arrangement til vores kunder.

Flying Superkids optræder i flere større byer i sommer for udsolgte huse.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.