Vi samler erhvervskræfterne i Randers

Nellemann-bygningen.jpg

Pr. 20. maj samler Andelskassen alle vores østjyske erhvervsrådgivere i nye og bedre omgivelser i Randers.

Med virkning fra den 20. maj samler vi i Andelskassen alle vores østjyske erhvervsrådgivere i nye og bedre omgivelser i Randers. Fremover vil du kunne træffe os i vores nye erhvervscenter på 1. sal i Nellemann-bygningen på hjørnet af Tørvebryggen og Hospitalsgade.

Filialerne i Aarhus og Hobro fortsætter som hidtil blot med erhvervsrådgiverne placeret i Randers, mens filialen i Randers også flytter ind i Nellemann-bygningen - privatafdelingen vil således have til huse i stueetagen.

Flytningen sker for at kunne tilbyde såvel vores kunder som medarbejdere de bedst mulige rammer.

Udover at du fremover kan træffe os på 1. sal på adressen Hospitalsgade 10, vil flytningen ikke få praktisk betydning for dig som erhvervskunde. Du beholder din nuværende rådgiver, og vi kan fortsat kontaktes på de samme telefonnumre og mailadresser.

Åbningsreception fredag 20. maj
Vi fejrer flytningen med en festlig åbningsreception fredag den 20. maj, hvor alle kunder er velkomne fra kl. 13.00 – 16.00. Vi byder på lidt godt til ganen, og mellem kl. 13.00 og 14.00 får vi besøg af Randers' borgmester Claus Omann Jensen, som indvier vores nye bygning officielt.

Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen i vores nye, flotte omgivelser fra fredag den 20. maj.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.