Ny rådgiver i Andelskassen i Koldby

Vi har budt Lene Hebsgaard Larsen velkommen som vores nye kollega i Andelskassen i Koldby.


Mandag den 2. maj havde Lene Hebsgaard Larsen første arbejdsdag i Andelskassen, hvor hun fremover skal rådgive både privatkunder og mindre erhvervsvirksomheder.

Lene Hebsgaard Larsen

Andelskassen i Koldby har vind i sejlene og har udvidet teamet med endnu en kunderådgiver.

Mandag den 2. maj kunne banken byde velkommen til 39-årige Lene Hebsgaard Larsen, som kommer til Andelskassen fra en stilling som bankrådgiver i Nordea i Thisted.

Hun har arbejdet i Nordea i 20 år, heraf de seneste otte år i Thisted.

 

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tættere på mit eget lokalområde, som er det sydthyske, og blive en del af et pengeinstitut, som gør en stor indsats for sit lokalområde. Det betyder meget for mig, siger Lene Hebsgaard Larsen.

Som hun selv nævner, ligger hjemmefronten i Sydthy – nærmere bestemt Hurup. Her bor  hun med sin samlever Jesper og deres to børn.

Med ansættelsen af Lene Hebsgaard Larsen, der som nævnt skal både beskæftige sig med privat- og erhvervskunder, har Andelskassen et nyt setup på plads. Det gør det muligt med et øget fokus på de forskellige kundegrupper, heriblandt formuende kunder og unge fra 17 år og op, som er ved eller skal til at etablere sig. Lise Munk Larsen vil fungere som rådgiver for især unge kunder, mens Per Odde vil rådgive formuende kunder.

Andelskassen i Koldby er en af 20 filialer af Danske Andelskassers Bank. Koldby-filialen blev i bankens årsrapport for 2015 fremhævet for i november måned at have rundet et udlån på 100 mio. kr. Filialen opnåede det markante resultat, blandt andet fordi man har succes med lån til vindmøller – både små og store – og fordi bankens kunder er aktive og med til at bidrage til udviklingen i Thy.

Filialdirektør Jesper Elkær lover, at filialen ikke skruer ned for ambitionerne.

- Vi har et rigtig godt team, som nu bliver endnu bedre med ansættelsen af Lene Hebsgaard Larsen. Så vi er i høj grad parat til at hjælpe både private og virksomheder med at føre både ønsker og projekter ud i livet i hele Thy, som vi ser som vores lokalområde. Vi er godt besat med rådgivere, der har lokalkendskab i forskellige dele af Thy.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.