Netværksaften på Dollerup Mølle

Dollerup-Mølle1.jpg

Andelskassen var vært, da 65 repræsentanter fra det viborgensiske erhvervsliv mødtes på Dollerup Mølle den 19. april. Aftenens tema var innovation, iværksætteri, vækst og udvikling i Viborg Kommune.

Tirsdag den 19. april dannede Dollerup Mølles smukke, gamle bygninger rammen for et netværksmøde for en gruppe erhvervsfolk, som var inviteret til en aften med spisning og inspiration.

- Andelskassen er en bank med et stærkt, lokalt engagement. Derfor er det vigtigt for os at kunne medvirke til at inspirere det lokale erhvervsliv og samtidig styrke samarbejde, netværk og erfaringsudveksling på tværs af brancher. Hvad der er godt for det viborgensiske erhvervsliv, er godt for Andelskassen, siger Tage Malling, filialdirektør i Andelskassen i Viborg. 

Blandt aftenens oplægsholdere var direktør for Viborg Innovation Fond Inge Bak, som informerede om udviklingen i Viborg Kommune, ”Juicemesteren” Mads Bo, som fortalte om sin succes som iværksætter og erfaringer med virksomheden ”High on Life” samt administrerende direktør for Danske Andelskassers Bank, Jan Pedersen, der redegjorde for, hvordan banken tager ansvar for vækst, udvikling og trivsel uden for de store byer med initiativer som ”Danmark på Vippen” og ”Fremtiden Spirer”. 

Under middagen hørte de fremmødte erhvervsfolk ligeledes den spændende historie om Dollerup Mølle, og aftenen bød også på mulighed for at pleje netværket og udveksle erfaringer. 

- Vi er meget tilfredse med vores arrangement her i aften. Maden var lækker, stemningen var god, og det er mit indtryk, at alle gik herfra med godt humør og en god tankfuld inspiration. Det er bestemt ikke sidste gang, vi holder sådan en netværksaften, konstaterer Tage Malling.

Aftenens tre indlægsholdere (fra venstre): Jan Pedersen, admin. direktør i Danske Andelskassers Bank, Mads Bo, iværksætter og indehaver af "High on Life" samt Inge Bak, dikretør for Viborg Innovation Fond.

Aftenens tre indlægsholdere (fra venstre): Jan Pedersen, admin. direktør i Danske Andelskassers Bank, Mads Bo, iværksætter og indehaver af "High on Life" samt Inge Bak, dikretør for Viborg Innovation Fond.

Filialdirektør Tage Malling byder velkommen til arrangementet på Dollerup Mølle.

Filialdirektør Tage Malling byder velkommen til arrangementet på Dollerup Mølle.

Aftenens tema var innovation, iværksætteri, vækst og udvikling i Viborg Kommune.

Aftenens tema var innovation, iværksætteri, vækst og udvikling i Viborg Kommune.

Regionsdirektør Niels-Ove Mølhave hilser på en af aftenens deltagere.

Regionsdirektør Niels-Ove Mølhave hilser på en af aftenens deltagere.

Stemningen var god til aftenens arrangement på Dollerup Mølle.

Stemningen var god til aftenens arrangement på Dollerup Mølle.

 

 

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.