Flotte træningsdragter til LGIF’s U12-drenge

LGIF-U12_web.jpg

Andelskassen del af sponsortrio, der har sørget for nye dragter.

Fodbold handler først og fremmest om resultater på banen, men det skader ikke at tage sig godt ud. Og det er sundt for holdånden og moralen at kunne stille op til kamp i uniform i form af flotte røde og sorte træningsdragter. 

Det ved de på U12-holdene i Løgstrup Gymnastik- og Idrætsforening. De har fået et flot Nike-sæt af sponsor-trioen Larsson Tømrer- og Snedkermester ApS, Slagter Storm og Andelskassen i Viborg.

De unge fodbolddrenge deltager i DBU’s turnering med 8-mandshold i A- og i C-rækken, og er også med ved en række stævner i løbet af året. Blandt andet har holdet deltaget i OB’s store træningsturnering Øens Hold Cup på Fyn. 

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.