Claus Holm gav krydderi til karrieredag

claus_holm-59.jpg

Studerende og finansvirksomheder så hinanden an på karrieredag på Erhvervsakademiet Lillebælt i Odense. Lækkerier fra Svendborg-kokken Claus Holm trak mange studerende til Andelskassens stand.

Forsikringsselskaber, ejendomsmæglere, realkredit- og pengeinstitutter samt ca. 200 unge studerende var med, da Erhvervsakademiet Lillebælt i Odense torsdag den 26. maj holdt karrieredag for finansøkonom-, finansbachelor- og financial controller-studerende.

Et ekstra krydderi til karrieredagen gav tv-kokken Claus Holm, der serverede pølser og stegt tun for de nysgerrige studerende. Den kendte kok fra Svendborg var nemlig inviteret til karrieredagen af Andelskassen, der blandt andet har filialer Ringe og Svendborg og et erhvervscenter i Svendborg.

- Det fungerede rigtig godt, og vi havde kontakt med rigtig mange studerende. Vi ville gerne gøre opmærksom på vores tilstedeværelse og sikre, at de fik øje på os, og det lykkedes. Samtidig ønskede vi at sende et signal om, at vi gerne gør noget ud af mødet med vores kommende praktikanter og trainees, fordi vi er interesserede i dem, og fordi vi gør os meget umage for at give dem det bedst mulige ophold i Andelskassen, fortæller HR-partner Mia Winkler Møller, der repræsenterede banken på karrieredagen sammen med finanstrainee Louise Skøtt Knudsen fra Andelskassen i Svendborg.

Andelskassen deltager på en række uddannelses- og karrieredage og forventer at tilbyde praktikpladser til fem-ti studerende. Klarer de praktikken godt, er banken klar med en decideret uddannelsesstilling – et etårigt forløb som finanstrainee.

- Vi har flere gange ansat studerende fra Erhvervsakademiet Lillebælt og haft rigtige gode erfaringer med de studerende derfra. Og også dengang fik vi et rigtig godt indtryk af skolens elever, siger Mia Winkler Møller.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.