Aktionærmøde i Ikast 14. marts

Knap 500 aktionærer var med, da Danske Andelskassers Bank inviterede til aktionærmøde i IBF Arena i Ikast mandag den 14. marts.

God mad, spændende indlæg om 2015 i Danske Andelskassers Bank, prisuddelinger og foredrag af Søren Ryge var på programmet, da omkring 500aktionærer i banken var samlet i IBF Arena i Ikast mandag den 14. marts. Anledningen var det årlige aktionærmøde i bankens aktionærkreds Midtjylland, der omfatter Andelskassen-filialerne i Ikast, Koldby, Skjern og Viborg.

Søren Ryges yndlingskage

De mange gæster – og ikke mindst Søren Ryge – kunne undervejs glæde sig over en lækker nødderoulade fra bagermester Lars Trier, Byens Kagemand i Frederiks. Den kendte tv-vært er nemlig en stor kageentusiast, og i mange år har hans yndlingskage været nødderouladen fra bageren i Aulum. Desværre måtte butikken lukke – til blandt andre Søren Ryges store fortrydelse. Forretningen er nu overtaget af Lars Trier, og han havde på foranledning af Danske Andelskassers Bank fundet den tidligere bagermesters opskrift frem af gemmerne og genskabt nødderouladen til ære for Søren Ryge og de midtjyske aktionærer.

Hæder til lokale ildsjæle

I løbet af aftenen hædrede banken en række ildsjæle med priser og i alt kr. 50.000 for deres indsats for at skabe glæde og sammenhold lokalt.

Andelskasseprisen gik tilBjarne Nielsen fra Vestervig i Thy. Han har gået forrest for at give byen en ny og pænere facade for blandt andet at gør Vestervig indbydende for potentielle nye borgere. Hans arbejde kulminerende med, at Vestervig blev valgt som årets landsby.Med Andelskasseprisen fulgte kr. 5.000 og en unik statuette, skabt af kunstneren Jørgen Pedersen fra Herning.

Bankens Sammen kan vi mere-priser på hver kr. 15.000 gik til Bording MTB & Four Cross, Foreningen Skelhøje Købmandsgård og Ilskov FDF.

- Det var en stor overraskelse for os alle, da vi midt i et personalemøde blev ringet op, at vi havde vundet prisen, og jublen var stor. Rigtig mange mennesker yder en stor indsats på købmandsgården, og rigtig mange trofaste kunder støtter os, sagde Knud Gaarn-Larsen, da han på vegne af Skelhøje Købmandsgård modtog prisen.

Valg til aktionærrådet

På mødet blev bankens aktionærråd i kreds Midtjylland valgt. Det består nu af: Karl Tavs Andersen, Snedsted, Ove Bach, Bording, Søren Bay, Tjele, Gert Bertel, Karup, Kjeld Bitsch, Karup, Jørgen Bjerre, Skjern, Allan Clausen, Hemmet, Bjarne Bundgaard Hansen, Tarm, Jørgen Tang Hansen, Karup, Bjarne Heilskov, Viborg, Henning Hougaard, Bigum, Torben Husted, Snedsted, Gitte Hæsum, Sunds, Allan Kirk Jensen, Ikast, Jonas Steniche Jensen, Karup, Laila Kempel, Bording, Steen Buhl Larsen, Skjern, Jørgen Lykkeskjold, Frederiks, Eddy Mortensen, Tarm, Martin Borum Mortensen, Ikast, Lars Trier Nielsen, Karup, Niels Kristian Noe, Tarm, Jeanette Bach Sangild, Sunds, Jytte Simonsen, Viborg, John Skov, Ikast, Mads Skræm, Thisted, Henriette Storm, Løgstrup, Ole Juul Svendsen, Herning, Peter Waldemar Sørensen, Isenvad, Carsten Vennevold, Hanning.

Aktionærrådsformand Allan Kirk Jensen og filialdirektør i Ikast, Ann Kongensgaard, hilser på aktionærerne.

Aktionærrådsformand Allan Kirk Jensen og filialdirektør i Ikast, Ann Kongensgaard, hilser på aktionærerne.

Andelskassens medarbejdere tager imod de fremmødte gæster i IBF Arena.

Andelskassens medarbejdere tager imod de fremmødte gæster i IBF Arena.

Blandt aftenens indlægsholdere var regionsdirektør Niels-Ove Mølhave, adm. direktør Jan Pedersen, bestyrelsesformand Jakob Fastrup og aktionærrådsformand Allan Kirk Jensen.

Blandt aftenens indlægsholdere var regionsdirektør Niels-Ove Mølhave, adm. direktør Jan Pedersen, bestyrelsesformand Jakob Fastrup og aktionærrådsformand Allan Kirk Jensen.

I alt 50.000 kr. blev delt ud til glade prisvindere.

I alt 50.000 kr. blev delt ud til glade prisvindere.

Aftenens underholder, Søren Ryge, og et vue ud over IBF Arena.

Aftenens underholder, Søren Ryge, og et vue ud over IBF Arena.

En veloplagt Søren Ryge underholdt med sjove og rørende anekdoter - her er han sammen med aktionærrådsformanden.

En veloplagt Søren Ryge underholdt med sjove og rørende anekdoter - her er han sammen med aktionærrådsformanden.

 Der var mulighed for at hilse på den populære tv-vært og købe sig en signeret udgave af hans bog "Haveglæde" med hjem.

Der var mulighed for at hilse på den populære tv-vært og købe sig en signeret udgave af hans bog "Haveglæde" med hjem.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.