Aktionærmøde i Hobro 7. marts 2016

Knap 600 aktionærer var med, da Danske Andelskassers Bank inviterede til aktionærmøde med nyt fra banken, uddeling af priser og underholdning ved tv-vært og forfatter Søren Ryge.

God mad, spændende indlæg om 2015 i Andelskassen, prisuddelinger og foredrag af Søren Ryge var på programmet, da omkring 600 aktionærer i banken var samlet i Hobro Hallen mandag den 7. marts. Anledningen var det årlige aktionærmøde i bankens aktionærkreds Østjylland, der omfatter filialerne i Grenaa, Hammershøj, Hobro, Randers, Aarhus og Aars samt Erhvervscenter Østjylland i Randers.

Blandt aftenens højdepunkter var uddelingen af Andelskassens priser, som banken hvert år giver til en række ildsjæle for deres indsats for at skabe glæde og sammenhold lokalt.

Andelskasseprisen gik til Per og Bodil Elsborg fra Randers. Parret har i årtier bidraget særdeles aktivt til klublivet i Dronningborg Boldklubs håndboldafdeling og bestredet noget nær alle tillidsposter i klubben. Med prisen fulgte kr. 5.000 og en unik statuette, skabt af kunstneren Jørgen Pedersen fra Herning.

- Vi sætter stor pris på den anerkendelse, vi her har fået fra Andelskassen, og vi siger tak til dem, der har indstillet os. Et eller andet sted må vi jo have gjort noget rigtigt i Dronningborg, sagde en glad Per Elsborg, da han modtog prisen på scenen.

Bankens Sammen kan vi mere-priser på hver kr. 15.000 gik til Hobro Svømmeklub, Klejtrup Boldklub og Natteravnene i Aars.

På mødet blev bankens aktionærråd i kreds Østjylland valgt. Det består nu af: Anders Gundersen, Aars, Connie Skaarup Kloster, Hobro, Arne Andersen, Tjele, Marcellus Arnoldus Arkesteijn, Hobro, Ole Baadsgaard, Løgstør, Carlo Bach Greve, Aalestrup, Inge Greve, Grenaa, Jens Jørgensen Hald, Hobro, Kresten Hansen, Tjele, Jens Kruse Høgh, Grenaa, Gunnar Jensen, Løgstør, Hans Toft Jensen, Hadsund, Ove Jensen, Tjele, Herluf Lund, Tjele, Jan Wahl Meincke, Møldrup, Poul Ejnar Rovsing, Grenaa Finn Westergaard Svenstrup, Løgstør, Morten Hove Sørensen, Thisted, Jørgen Thomassen, Tjele Henry Thorup, Grenaa, Heinrich Møller Thrane, Grenaa, Karen Tolborg Thyssen, Støvring.

Regionsdirektør Ebbe Junker Møller hilser på kunderne.

Regionsdirektør Ebbe Junker Møller hilser på kunderne.

Aktionærerne nærstuderer bankens årsrapport.

Aktionærerne nærstuderer bankens årsrapport.

Et vue ud over Hobro Hallen

Et vue ud over Hobro Hallen.

Aftenens underholder, Søren Ryge, får en sludder med administrerende direktør for Danske Andelskassers Bank, Jan Pedersen.

Aftenens underholder, Søren Ryge, får en sludder med administrerende direktør for Danske Andelskassers Bank, Jan Pedersen.

Aftenens glade og stolte prisvindere.

Aftenens glade og stolte prisvindere flankeret af bankens bestyrelsesformand, Jakob Fastrup, aktionærrådsformand Jens J. Hald, Regionsdirektør Ebbe Junker Møller samt bankens adm. direktør, Jan Pedersen.

Søren Ryge underholdt bl.a. med anekdoter fra sin tid på Solhverv-skolen i Vebbestrup, hvor han gik som 16-årig.

Søren Ryge underholdt bl.a. med anekdoter fra sin tid på Solhverv-skolen i Vebbestrup, hvor han gik som 16-årig.

 

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.