Aktionærmøde i Helle Hallen 8. marts 2016

Knap 500 aktionærer var med, da Danske Andelskassers Bank inviterede til aktionærmøde med nyt fra banken, uddeling af priser og underholdning ved tv-vært og forfatter Søren Ryge.

Tirsdag den 8. marts fik 500 aktionærer en dejlig aften i Helle Hallen med lækker mad, spændende indlæg om 2015 i Andelskassen og foredrag af Søren Ryge på programmet. Anledningen var det årlige aktionærmøde i bankens aktionærkreds Sydjylland, der omfatter filialerne i Bramming, Esbjerg og Ribe.

Blandt aftenens højdepunkter var uddelingen af Andelskassens priser, som banken hvert år giver til en række ildsjæle for deres indsats for at skabe glæde og sammenhold lokalt.

Andelskasseprisen gik til Lone Bruun fra Dybmose ved Gredstedbro. Hun har i årtier ydet en kæmpe indsats for sit lokalområde. Aktuelt er hun blandt meget andet kasserer for Byfesten samt kasserer og sekretær for Jernved Ungdoms- og Gymnastikforening. Med prisen fulgte kr. 5.000 og en unik statuette, skabt af kunstneren Jørgen Pedersen fra Herning.

Bankens Sammen kan vi mere-priser på hver kr. 15.000 gik til Det Maritime Ribe, Kulturhuset Emanuel i Skærbæk og UngFest Gredstedbro.

-  Vi er meget stolte over at modtage prisen. En del af pengene skal gå til kurser for de frivillige, og resten vil vi bruge til at skabe fede oplevelser for de unge mennesker, sagde Søren Schmidt, da han på vegne af UngFest tog imod prisen på scenen.

Til sidst kunne de fremmødte aktionærer opleve en veloplagt Søren Ryge - både som historiefortæller på scenen og på tomandshånd efterfølgende, hvor han signerede og solgte sin bog "Haveglæde" til alle interesserede.

På mødet blev bankens aktionærråd i kreds Sydjylland valgt. Det består nu af: Jesper Aunbøl, Årre, Kurt Bjerrum, Gredstedbro, Ole Stenrøjl Bleeg, Rømø, Peder Søndergaard Christensen, Årre, Martin Fisker, Esbjerg, Lars Vinneck Hansen, Esbjerg, Susanne Erichsen Hansen, Ribe, Chresten Haugaard, Tjæreborg, Søren Hertz, Esbjerg, Kurt Jakobsen, Egebæk, Henning Jørgensen, Årre, Hanne Grethe Kargo, Ø. Vedsted, Tommy Skov Kristensen, Agerbæk, Henrik Bro Lund, Ribe, Hans Jørn Madsen, Vejrup, Jette Nielsen, Ribe, Levin Snitgaard Nielsen, V. Nebel, Jeanette Obling, Fåborg, Børge Tranbjerg Ottosen, Grimstrup, Johnny Pedersen, Agerbæk, Klaus Moltesen Ravn, Høgsbro, Henrik Elbæk Sørensen, Gredsted og Bjarne Thiim, Esbjerg.

Regionsdirektør Niels-Ove Mølhave tager imod aktonærerne ved indgangen. 

Regionsdirektør Niels-Ove Mølhave tager imod aktonærerne ved indgangen.

Aftenens glade prisvindere flankeret af bankens administrerende direktør, Jan Pedersen, aktionærrådsformand Jeanette Obling og regionsdirektør Niels-Ove Mølhave.

Aftenens glade prisvindere flankeret af bankens administrerende direktør, Jan Pedersen, aktionærrådsformand Jeanette Obling og regionsdirektør Niels-Ove Mølhave.

Aftenens underholder, Søren Ryge, fortæller sjove og rørende anekdoter.

Aftenens underholder, Søren Ryge, fortæller sjove og rørende anekdoter.

Søren Ryge fik både smil og latter frem hos publikum.

Søren Ryge fik både smil og latter frem hos publikum.

Der var mulighed for at få sig en signeret udgave af bogen "Haveglæde" med hjem.

Der var mulighed for at købe sig en signeret udgave af bogen "Haveglæde" med hjem.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.