Andelskassen i Randers flytter i nye lokaler

Andelskassen i Randers flytter ind i Nellemann Bygningen, som også kommer til at huse Andelskassens Erhvervscenter Østjylland.

Andelskassen i Randers og Andelskassens Erhvervscenter Østjylland samles i Nellemann Bygningen på hjørnet af Hospitalsgade og Tørvebryggen i Randers, hvilket højst sandsynligt vil ske i løbet af første halvår 2016.

Det kommer til at betyde bedre rammer for både kunder og medarbejdere.

Samtidig bliver de østjyske erhvervsrådgivere samlet i et stærkt erhvervscenter, hvorfra de også fremover vil give Andelskassens erhvervskunder de bedste løsninger og grundig og velforberedt rådgivning, når de kører ud til møder hos de østjyske virksomheder.

Vi glæder os meget til at kunne præsentere Andelskassen i nye, flotte lokaler i Randers.

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.