Åbningstider jul og nytår

Alle filialer er lukket 24.-28. december, 31. december og 1. januar.

Andelskassens filialer holder lukket fra og med juleaftensdag, onsdag den 24. december, og åbner igen mandag den 29. december. Juleaftensdag, juledag og anden juledag er nemlig bankhelligdage, og filialerne er naturligvis også lukket i weekenden 27.-28. december.

29. og 30. december er normale bankdage, mens både nytårsaftensdag, onsdag den 31. december, og nytårsdag, torsdag den 1. januar, er bankhelligdage. Første bankdag i 2015 er derfor fredag den 2. januar.

Åbningstider

Du kan finde den enkelte filials åbningstider på filialens side - vælg en filial her.

Andelskassen ønsker alle glædelig jul og godt nytår!

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.