Viborg: Kasseekspedition i hele åbningstiden

Fra den 15. september har Andelskassen i Viborg åbent for kasseekspedition i hele åbningstiden, det vil sige kl. 10 – 16 mandag til fredag, torsdag til kl. 17.

Hos Andelskassen i Viborg er den tætte kontakt til vores kunder helt afgørende. Derfor prioriterer vi tid til rådgivningsmøder og samtaler meget højt.

Selv om tendensen i mange pengeinstitutter går i en anden retning, vælger vi nu at åbne for kasseekspedition i hele åbningstiden. Det betyder, at vi står klar til at tage imod dig ved kassen i filialen i Gravene 1 i Viborg alle hverdage fra kl. 10 til kl. 16, og torsdag til kl. 17.

Filialdirektør Tage Malling forklarer om baggrunden for beslutningen:

"I dag klarer vores kunder langt de fleste ting selv via Netbank, Mobilbank eller nogle af vores andre selvbetjeningsløsninger. Men vi ser det som en særlig service, især for de erhvervsdrivende, at de kan komme ind i Andelskassen og blive betjent i kassen i hele vores åbningstid."

Velkommen i Andelskassen i Viborg – vi glæder os til at se dig!

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

Vi begynder dog først, når du klikker dig videre til næste side. Ønsker du at undgå cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan du ikke bruge de funktioner, som forudsætter, at hjemmesiden kan huske dine valg. Læs mere om cookies.