Kunde i Andelskassen

Hvad kan du forvente som kunde i Andelskassen?

Kernekunde (privat):
Du har placeret en stor del af dine bankforretninger i Andelskassen, og du er tilknyttet din egen, personlige rådgiver, der kender dig og din økonomi.

Din rådgiver følger op på din økonomi årligt og ringer til dig for at sikre, dels at samarbejdet kører som det skal, dels at dine løsninger er sammensat, så du får det optimale ud af dine penge. Du bliver også tilbudt et Økonomisk Overblik-møde årligt, hvis du har behov for det, ligesom du har mulighed for at få rådgivning af bankens eksperter inden for områder som pension og investering.

Erhvervskunde:
Andelskassen bygger sin erhvervsrådgivning på personlig kontakt og kendskab til de enkelte kunders muligheder og udfordringer. Det er kort sagt tanken bag vores erhvervskoncept, og det betyder, at vi kan skabe individuelle løsninger, der passer til kundens behov.


Ung kunde:

Er du mellem 18 og 28 år, er du altid tilknyttet din egen rådgiver i Andelskassen. Når du fylder 18 år, bliver du inviteret til dit første rådgivningsmøde, hvor vi fortæller dig, hvad Andelskassen kan tilbyde dig i dit økonomiske voksenliv, og hvor du kan fortælle os om dine planer.


Vi aftaler med dig, hvor tit du herefter har behov for at holde et rådgivningsmøde, og vi ringer under alle omstændigheder til dig mindst en gang om året.

Læs mere om Andelskassens tilbud til unge kunder her.


Kunde i Andelskassen Direkte Partner:
Andelskassen Direkte Partner er vores filial for kunder, som lægger vægt på grundig rådgivning og gode vilkår - men ikke har behov for at være tilknyttet en fysisk filial.

Som kunde i Andelskassen Direkte Partner får du din egen, faste rådgiver, som du kan kontakte direkte pr. telefon, mail eller via netbank.

Du kan forvente kompetent og individuel rådgivning, også uden for normale åbningstider, hvis det passer dig bedst. Dertil kommer naturligvis attraktive låne- og gebyrvilkår. 

Læs mere om Andelskassen Direkte Partner her.


Servicekunde:
Du har enten ikke Andelskassen som dit primære pengeinstitut, eller også har du kun begrænsede bankforretninger hos os. Af samme årsag er dit behov for rådgivning ikke ret stort. Derfor er du tilknyttet Andelskassen Direkte Privat, hvor kontakten mellem dig og banken foregår via telefon, mail eller netbank. På den måde sikrer vi, at du altid får god og hurtig service. Du har også mulighed for at aftale telefonmøder, hvis du har brug for det.

Hvis din økonomi udvikler sig, så du placerer flere bankforretninger i Andelskassen, og du får større behov for rådgivning, bliver du tilbudt at blive tilknyttet en af vores filialer og få din egen rådgiver.

Læs mere om Andelskassen Direkte Privat her.

 

Private Banking-kunde:
Som formuende kunde i Andelskassen trækker du på viden og erfaring fra et hold, der samarbejder tæt om at pleje din formue.

Med din lokale rådgiver i spidsen opbygger vi et dedikeret team af specialister, som designer en løsning efter dine forventninger og behov. 

Kodeordet er fleksibilitet. Og det gælder, hvad enten du vil have hænderne i de daglige beslutninger eller lade os holde snor i skatteregler, kursudsving og andre begivenheder, der ændrer vilkårene for din fremtidige formue.

Vi tager blandt andet udgangspunkt i:

  • Din risikoprofil – hvor stor risiko vil du løbe for at få en gevinst?
  • Formuens størrelse og fordeling – herunder din pensionsopsparing
  • Sammensætningen af evt. gæld
  • Tidshorisont og forventninger om fremtidig indkomst
  • Skatteforhold og arveforhold

I Andelskassen er penge i høj grad velsete at tale om. Fortæl os om dine ønsker, så gennemgår vi mulighederne, foreslår løsninger og finder en formuestrategi, der passer til dig.

Formuende kunder betaler intet særskilt gebyr for at være en del af vores private banking-koncept – og vores rådgivere modtager ingen bonus for at sælge bestemte produkter.

Private Banking kunde i Andelskassen – læs mere her.

Hvorfor beder vi om ID og spørger ind til dine pengesager?

Det kan virke underligt, når vi til tider beder om at se sygesikringskort og billedlegitimation - eller spørger hvordan du bruger os som pengeinstitut. 

Men der er en god grund. Se her, hvorfor vi gør, som vi gør.

Log på netbank

Netbank PRIVAT Netbank ERHVERV
For dig med MitID:

Log på netbank

MitID Privat MitID Erhverv