Aktionærmøder 2023

Alle bankens aktionærer inviteres til at deltage i ét af de fire arrangementer, som afholdes i marts 2023.

Møderne holdes således:

14. marts    Aktionærkredsene Østjylland og Midtjylland, Tinghallen, Tingvej 20, 8800 Viborg
                  Tilmeldingsfrist: 8. marts 2023

16. marts    Aktionærkreds Fyn og Sjælland, Svendborg Idrætscenter, Ryttervej 70, 5700 Svendborg
                  Tilmeldingsfrist 10. marts 2023

20. marts    Aktionærkreds Sønderjylland, Augustenborghallerne, Kettingvej 19A, 6440 Augustenborg
                  Tilmeldingsfrist: 14. marts 2023

23. marts    Aktionærkreds Syd- og Vestjylland, Helle Hallen, Vrenderupvej 40C, 6818 Årre
                  Tilmeldingsfrist: 17. marts 2023

 

Alle steder starter aktionærmødet kl. 18.00, hvor banken byder på en varm ret, øl/vin og vand. Herefter er dagsordenen som følger: 

  1. Velkomst
  2. 2022 i Danske Andelskassers Bank
  3. 2022 i aktionærkredsen
  4. Valg af medlemmer til aktionærrådet (se alle kandidater her)
  5. Uddeling af Andelskasseprisen og Sammen kan vi mere-priserne 2023 i aktionærkredsen
  6. Evt.


Der vil være mulighed for at stille spørgsmål efter de enkelte præsentationer.

 

Tilmelding

Som aktionær er du automatisk medlem af en af Danske Andelskassers Banks fem aktionærkredse – Østjylland, Midtjylland, Syd- og Vestjylland, Sønderjylland eller Fyn og Sjælland. Du har mulighed for at tilmelde dig mødet i den kreds, du er en del af.

Du tilmelder dig ved at klikke på dette link til InvestorPortalen (vi åbner for tilmelding den 28. februar kl. 08.00): Tilmelding til aktionærmøde.

Her kan du vælge at tilmelde dig ved at logge på med MitID, eller du kan vælge den hurtige tilmelding, hvor du tilmelder dig ved hjælp af dit CPR-nummer.

Bemærk: Der er et begrænset antal pladser til aktionærmøderne, hvorfor tilmelding foregår efter først til mølle-princippet.

 

Vil du med til et møde i en anden kreds, end den du er medlem af? 

Så skal du skifte aktionærkreds i InvestorPortalen, inden du tilmelder dig. Når mødet er afholdt, kan du skifte tilbage til din kreds igen.

Du kan skifte kreds her.

 

Tilmeldingsfrist

Sidste frist for tilmelding fremgår ud for hvert aktionærmøde ovenfor. Deltagelse i aktionærmødet kræver tilmelding. 

Bemærk: Det er ikke muligt at få tilsendt adgangskort som brev med posten.

For at modtage adgangskortet på mail skal du - hvis du ikke allerede har gjort det - indtaste din mailadresse i InvestorPortalen, inden du tilmelder dig mødet.

 

Valg til aktionærråd

Opstillingsfristen var den 15. januar 2023, og antallet af kandidater matcher i alle aktionærkredse det antal aktionærrådsmedlemmer, bestyrelsen har besluttet sig for. De opstillede kandidater vælges derfor ved fredsvalg, og der vil ikke ske afstemning på årets aktionærmøder. Læs evt. mere om afstemningsreglerne længere nede på denne side, og se alle kandidater her.

 

Regler for afstemning på aktionærmøder

Jf. ovenfor skal der ikke ske afstemning på årets aktionærmøder.

Såfremt dette ville være tilfældet – eller eksempelvis bliver tilfældet i 2024 – følges de regler, der er fastsat i bankens vedtægter og i det af bestyrelsen vedtagne valgregulativ.

 

Underholdning

Til alle møderne vil der være underholdning ved tv-vært Christian Degn - blandt andet kendt fra Hammerslag. Han vil fortælle de bedste historier fra den populære tv-serie "Alt Det Min Far Ikke Har Lært Mig" og tage os med bagom programmet på alle måder – både ideerne og de større tanker bag, og alt det sjove og rørende.

Christian Degn vil blandt andet også give svar på: Hvordan får man en 71-årig til at debutere på tv og blive folkekær farmand? Hvad gør man, når ens far begynder at snakke om sin mors brystvorter foran et tv-kamera? Og hvad har Christian egentlig lært om sig selv og sin far?

 

Vel mødt!

Få information på mail

Som aktionær i Danske Andelskassers Bank kan du modtage information elektronisk - og dermed hurtigt, effektivt, økonomisk og miljøvenligt. Det kræver blot, at du registrerer din e-mail-adresse i Investorportalen.