Netbankforsikring

- med dækning mod computervirus & datasabotage.

I dag er beskyttelse og sikring af virksomhedens data mindst lige så vigtigt som at sætte lås og tyverialarm på kontor- og lagerbygninger. Tyvene kommer nemlig ikke kun ind gennem vinduet men også ind gennem internettet. Den digitale udvikling går hurtigt, og det kan være vanskeligt at sikre sig.

Som erhvervsnetbank-kunde hos os er din virksomhed omfattet af Netbanksforsikring tegnet gennem Købstædernes Forsikring med en sum på 3.000.000 og en selvrisiko på 4.497 kr. (2019). Det er muligt at tilkøbe en højere sum. Summen for computervirus og datasabotage er 300.000 kr.

Forsikringen dækker, hvis virksomheden 

  • bliver udsat for et netbanksindbrud på konti i Danske Andelskassers Bank og mister penge. Forsikringen dækker også, hvis indbruddet sker via mobil- eller tabletapplikationer.
     
  • bliver udsat for virusinfektion og har udgifter til at fjerne virus eller til at reproducere eller genetablere data i software, programmer eller andre elektroniske lagrede data eller informationer i computersystemer.

  • kommer ud for, at ansatte eller hackere udøver forsætlig og strafbar sabotage, hærværk eller destruktion af software, programmer eller andre elektroniske lagrede data eller informationer, og virksomheden har udgifter til at genetablere data.

  • har sagsomkostninger til udredning af tabet.


Vær opmærksom på
Den valgte forsikringssum gælder pr. registreret CVR-nr. Det betyder, at den samlede sum dækker samtlige selskaber, der er omfattet af netbankaftalen. 

Har din virksomhed behov for, at datterselskaber, holdingselskaber mv. har sin egen forsikringssum, der alene dækker denne virksomheds netbankkonti, er det muligt at tilkøbe.

Læs mere her: