Video fra aktionærmøde i aktionærkreds Fyn torsdag den 12. marts 2020

Aktionaermode_Svendborg_001.jpg

Aktionærmødet i Svendborg Idrætscenter blev afholdt uden deltagelse af publikum.

Aktionærmødet for bankens aktionærer i aktionærkreds Fyn skulle have været afholdt for tilmeldte aktionærer torsdag den 12. marts 2020 kl. 18.00 i Svendborg Idrætscenter, Ryttervej 70, 5700 Svendborg.

På grund af myndighedernes seneste anbefalinger om begrænsning af risikoen for spredning af coronavirus, også kaldet COVID-19, havde banken valgt at aflyse for de tilmeldte aktionærer.

Aktionærmødet blev dog gennemført – men uden publikum.

I stedet blev den officielle del af aktionærmødet filmet. Du kan se filmen herunder.

 

50.000 kroner til lokale ildsjæle 

Et af aftenens højdepunkter ville have været uddelingen af Andelskassens priser, som banken hvert år giver til en række ildsjæle for deres indsats for at skabe glæde og sammenhold lokalt. Heldigvis kan vi præsentere dem her.

Andelskasseprisen tilfaldt Christel Black, der som formand for bokseklubben Rollo er lykkedes med at få skabt stor opmærksomhed omkring klubben og desuden er en af de frivillige kræfter bag det årligt tilbagevendende Fight Night i Svendborg, som er blevet en stor succes. Sammen med prisen modtog Christel Black 5.000 kr.

Bankens Sammen kan vi mere-priser på hver 15.000 kr. gik til Foreningen Vejstrup Forsamlingshus, Søllinge Beboerforening og Tveds Uderum, der alle velfortjent blev belønnet for deres store indsats for lokalområderne.

Her kan du se en film med hver af prismodtagerne.