Andelskassen.dk:
 

Fuldt hus til pensionsaften i Andelskassen

27.9.2010

Der var dømt ”Mænd ingen adgang”, da 55 kvinder tirsdag den 21. september deltog i en temaaften om pension hos Andelskassen Midtthy. Her kunne de høre om, hvorfor kvinder halter bagud, når det drejer sig om pensionsopsparingen – men der var også fokus på mode og skønhed.

”Kvinder interesserer sig ikke for emner som pension og testamente” – denne påstand blev gjort til skamme, da Andelskassen Midtthy inviterede til pensionsaften for kvinder tirsdag den 21. september. Allerede en uge inden arrangementet måtte Andelskassen lukke for tilmeldinger, for da var de 55 pladser besat, og der var endda syv personer på venteliste, hvis der skulle komme afbud.

De fremmødte kunne høre Andelskassens pensionskonsulent, Birgitte Normann, fortælle om de mange udfordringer, kvinder står over for, når det drejer sig om at spare op til den tredje alder. Og det gjaldt om at holde ørerne stive, for kunne man efterfølgende svare rigtigt på en række spørgsmål på en ”tipskupon”, var der præmier på spil.

Pensionen giver livskvalitet

Pension handler om sikkerhed og om fortsat at have råd til de små ting i dagligdagen, der giver livskvalitet: En middag på restaurant, en tur til frisøren, lækker makeup eller nyt tøj. Det illustrerede Andelskassens kvindelige ansatte – de havde fået sat håret af ”Salon Stråbo” i Skjoldborg og lagt makeup af ”Estetique” i Thisted. Og efter indlægget om pension var færdigt, viste de modeshow med de sidste nye efterårstrends fra ”Fru Bunk” i Thisted.

Som afslutning på aftenen bød Andelskassen alle på lækker mad, kaffe og kage, mens præmierne blev udtrukket blandt alle, der havde svaret rigtigt. De i alt fem gevinster var gavekort til ”Fru Bunk” i Thisted, til klip og vask hos ”Salon Stråbo” samt en Stelton vase og en Menu termokande fra Andelskassen.

Andelskassen takker for opbakningen

Var man ikke så heldig at vinde, gik man dog alligevel ikke tomhændet fra Andelskassen. Alle deltagere fik en ”godtepose” med hjem, der ud over informationsmateriale om pension, forsikring og testamente, indeholdt rabatkort til ”Fru Bunk”, gaver fra ”Estetique” og ”Salon Stråbo” samt lidt sødt og en flaske vin fra Andelskassen.

- Vi er meget tilfredse med arrangementet i aften, det er skønt med så god opbakning, fortæller Lisbet Hesselvig, kunderådgiver i Andelskassen Midtthy.

Hun lægger dog ikke skjul på, at Andelskassen Midtthy også har glæde af denne type arrangementer:

- Vi har mange gode kunder i Andelskassen, og vi vil selvfølgelig gerne have endnu flere. Det er vores håb, at en aften som i aften kan gøre folk opmærksomme på os og huske kvinder på, at det er vigtigt at tænke på pensionen, siger Lisbet Hesselvig.

Du kan se billeder fra arrangementet her nedenfor:

Birgitte Normann fortæller om pension

Personalet får lagt makeup

Modeshow med tøj fra Fru Bunk

Modeshow med tøj fra Fru Bunk

Tipskuponen udfyldes

Vinderne trækkes




 

Test dig selv: Ville du have kunnet svare på Andelskassens pensionskonkurrence?


1. Hvad er folkepensionens grundbeløb?
- 96.431 kr.
- 125.617 kr.
- 65.376 kr.

2. Hvem arver dig, hvis du er samlevende, har 2 børn og ikke har skrevet testamente?
- Samlever
- Børn
- Samlever/Børn

3. Hvor meget må man indbetale på en privat kapitalpension i 2010?
- 46.000 kr.
- 42.000 kr.
- 55.000 kr.

4. Over hvor lang tid skal en ratepension mindst udbetales?
- 5 år
- 10 år
- 25 år

Var du i tvivl? Husk, at du altid kan få en uforpligtende snak om pension og forsikring i Andelskassen Midtthy – uanset, om du er kunde eller ej. (Rigtige svar: 1: 65.376 kr. 2: Børn 3: 46.000 kr. 4: 10 år)

Om denne nyhed

Publiceret

27.9.2010 kl. 1:30

Publiceret på

Publiceret i kategorierne

  • Andelshaver
  • Kundeinformation
  • Pension

Send os din bestilling

Du kan bestille betalingskort og Webbank i Andelskassen her - vælg et link:

- Bestil Webbank
- Bestil Visa/Dankort
- Bestil MasterCard
- Bestil SMS-Service